Japan

Praktisk information om studier i Japan

KILROY education hjälper dig att ansöka om studier i Japan och ger praktisk information om bland annat visum, flygbiljett och försäkring.

Visum

Du behöver ett studentvisum för att studera i Japan och KILROY education kan hjälpa dig med detta.

Resor till Japan

Stora flygbolag som British Airways, Lufthansa och KLM flyger till Japan. Det kan också finnas bra priser genom SAS och Finnair. Priserna varierar och vi rekommenderar att du preliminärbokar en flygbiljett i god tid för att vara säker på att hitta en resa som passar till dina önskade datum. Ska du att vara borta en längre tid kan det passa bättre med en flexibel biljett.

Biljetten bokar du med fördel hos vår VIP-avdelning som erbjuder flexibla studentbiljetter. Du kan låna pengar av CSN för flygresan. Mejla oss dina frågor, för information om olika flygpriser eller att boka din flygresa.

Resor i Japan

Japan har ett mycket väl utvecklat järnvägssystem. JR, Japan Railways, det statliga järnvägen har ett nät som går kors och tvärs över landet. Köp ett tågpass innan du åker och gör en bra deal. Dessutom har Japan många privatägda järnvägslinjer. Den supermoderna och hypersnabba Shinkansen är ett bra alternativ. Utöver tår har JAL, Japan Airlines ett väl utvecklat nätverk av inrikes destinationer.

Tycker du att Japan låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt