Ritsumeikan APU

Sök till Ritsumeikan APU

Sök till Ritsumeikan APU

KILROY education hjälper dig med ansökan till Ritsumeikan APU.

Hur söker jag till Ritsumeikan APU?

Sista ansökningsdag för ansökningar till utbildningar på grundnivå är den 30 november för terminen som börjar i april och 10 maj för terminen som börjar i september. För studier på avancerad nivå är sista ansökningsdag den 1 november för terminen som börjar i april och den 1 maj för terminen som börjar i september.

Kontakta KILROY education om du är intresserad av att söka till Ritsumeikan APU. Vi hjälper dig genom hela ansökan och ger dig den praktiska information du behöver för att kunna påbörja dina studier i Japan.

Sökande måste genomgå en telefonintervju med Ritsumeikan APU.

Antagningskrav

För att bli antagen krävs grundläggande behörighet för högskolestudier. Observera att betygskraven varierar utbildningarna emellan. För studier på grundnivå krävs antingen lägst VG i engelska A och B från gymnasiet, någon typ av referens som intygar dina engelskakunskaper eller tillräckligt testresultat på TOEFL eller IELTS. Sökande till studier på avancerad nivå måste göra TOEFL eller IELTS.

Observera att det kan vara olika krav beroende på utbildning. Kontakta KILROY education för mer information om just det program du vill söka.
 

Tycker du att Ritsumeikan APU låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt