Kanada

En Bachelor Degree från Thompson Rivers University i Kanada uppnår du efter 4 års härliga studier!
 

Studera i Kanada

Kanada är en underbar destination som verkligen lockar alla typer av människor i alla åldrar. Kanadensarna är väldigt trevliga och utåtriktade och städer som Vancouver, Toronto och Montreal är väl värda ett besök. Landet är en drömdestination för dig som vill uppleva fantastisk natur! Studera i Kanada med KILROY education!

Kanada har på senare år blivit ett mer och mer populärt studieland för svenska ungdomar. Universiteten håller en jämn och hög kvalitet och undervisningen är mycket prisvärd. Fantastisk natur som lockar till en aktiv fritid samt spännande storstäder är också attraktivt för utländska studenter. Städer som Vancouver och Toronto går inte av för hackor. Och både Montreal och Ottawa ligger i de franskspråkiga delarna av Quebec och är en härlig kontrast eftersom de skiljer sig radikalt från övriga Kanada. Boka flygresa till Kanada här!

Gillar du vintersporter som skidåkning och hockey är Kanada den perfekta platsen att besöka vinertid. Banff och Whistler i västra Kanada är en av världens bästa skidorter.

Vi vill även poängtera att Kanada verkligen är mycket mer än bara Rocky Mountains och Grisslybjörnar. I de östra provinserna hittar du Nova Scotia, New Brunswick och Prince Edward Island. Mindre provinser men med massor av charm och historia att erbjuda. Missa inte heller Louisbourg och Cape Bretton Higlands nationalpark på toppen av Nova Scotia.

Fakta

  • Invånare: 33 miljoner
  • Huvudstad: Ottawa
  • Språk: Engelska och franska
  • Valuta: Kanadensiska dollar
  • Tidzon: 3,5 till UTC-8
  • Statskick: Monarki

Klimat: I norr kan vintertemperaturen sjunka till -50 °C, men i kustregionerna, i synnerhet British Columbia, är vintrarna betydligt mildare. Sommartid ligger medeltemperaturen på omkring 20 °C i de östra och västra kustregionerna och omkring 30 °C i de centrala delarna.  

Tycker du att Kanada låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt