Kina

Att studera på Fudan University är en upplevelse utöver det vanliga!
 

Studera i Kina

Utforska en av världens äldsta civilisationer i en av världens snabbast växande ekonomier. Res från vinter till sommar eller från buddistiska till muslimska territorier. Kinas välutvecklade infrastruktur gör det lätt att ta sig runt även om den gigantiska ytan gör det svårt att täcka in hela landet under ett besök. Studera i Kina med KILROY!

Förbered dig på att möta massiva folkmassor myllrandes runtomkring dig, här bor ändå 1,3 miljarder människor, genomträngande oljud och odefinierbara dofter från gatorna och kaos rent generellt. Med detta inte sagt att du inte kommer att tycka om vad du ser och hör. 

Den omfattande kinesiska historien sträcker sig tillbaka i tiden ungefär 5000 (!) år. Genomgående för hela landet har de många forntida skatterna återställts relativt bra och har förvandlats till spännande sevärdheter. Du kommer att häpna över de gamla kinesernas byggnadskapacitet när du till exempel spanar in kinesiska muren och förbjudna staden.

Varför studera i Kina?

Ta chansen att studera i en internationell studiemiljö där arbetsspråket är engelska. Universiteten lägger stor vikt vid globalisering och internationalisering. En studietid i Kina kommer garanterat ge dig upplevelser för livet och erbjuder en fantastisk och spännande miljö. Boka flyg till Kina här!

Ekonomi i Kina

Kinas ekonomi är en av de snabbast växande globalt sett och är idag världens 3:e största ekonomi efter USA och Japan. Åren 2001-2007 passerade Kinas ekonomi Italien, Frankrike, Storbritannien och Tyskland i storlek. Givet storleken på landets befolkning, har landet potential att bygga en ekonomi flera gånger större än USA:s.

Fakta om Kina

  • Befolkningsmängd: 1 321 851 888
  • Huvudstad: Peking
  • Största stad: Shanghai
  • Språk: Kinesiska
  • Valuta: Renminbi
  • Tidszon: UTC +8
  • Statsskick: Folkrepublik
Tycker du att Kina låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt