Fudan University

En park på campus på Fudan University i Shanghai

Utbildningar på Fudan University

The Contemporary China Studies Programme (CCSP) är ett 16-veckorsprogram som består av 2-6 akademiska kurser, en språkkurs, ett introduktionsprogram och utflykter som sammanlagt kan ge upp till 34 ECTS. Programmet är tvärvetenskapligt och består av kurser inom kultur och historia, politik, ekonomi och marknadsföring. Dessutom arrangeras studiebesök, och det finns möjlighet till praktik på ett lokalt företag eller organisation vid sidan av eller efter studierna.

Akademiska ämnen

  • Chinese Society & Culture
  • Marketing Placement in Chinese
  • Political Economy of China
  • Practicing Business in China
  • Chinese Language Course
  • Chinese Diplomacy
  • Shanghai Studies

...och många fler!

Kurspris

I terminsavgiften CNY 55 750 ingår förutom kursavgiften även utflykter och hämtning på flygplatsen. Priset inkluderar inte kostnader för flygresa, försäkring, mat, kurslitteratur och fickpengar.

Antagningskrav

För att söka till CCSP måste du ha läst 60 ECTS, dvs ett år vid universitet eller högskola och ha minst VG i engelska A eller B (betyget får vara max fem år gammalt).  Du kan även skriva ett internationellt språktest (TOEFL eller IELTS).

Terminstider

Vårtermin: februari - juni
Hösttermin: september - december 

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Hur ansöker jag?

CCSP startar två gånger om året. De har löpande antagning och vi rekommenderar att man söker senast fem månader innan kursstart.  Kontakta KILROY education för information och ansökningshandlingar.

Nedan kan du läsa om vilka ämnen du kan studera på Fudan University;

Tycker du att Fudan University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt