Tsinghua University

Apply to Singhua University

Ansökan till Tsinghua University

Är du intresserad av att studera vid Tsinghua University i Peking eller rentav bara vill höra lite mer innan du bestämmer dig ber vi dig ta kontakt med våra studierådgivare.

Kostnadsfri studierådgivning

På en kostnadsfri studierådgivningar kan du förvänta dig en djup kunskap om utbudet och alla de regleringar som måste tas hänsyn till när man ska studera utomlands.

Studierådgivarna du träffar hos oss är specialiserade på just utlandsstudier och praktik utomlands och har alla själva studerat utomlands. De fokuserar på just universitet och högskolor runt om i världen och vilka utbildningar som erbjuds var, till skillnad från en vanlig studievägledare som har en allmän kunskap om studier i Sverige och någorlunda på vad som erbjuds utanför. Tveka därför ine på att höra av dig för att veta mer om ansökningsprocess, boende, ubildningar eller få vägledning i om Tsinghua verkligen är rätt för dig. 

 

Behörighetskrav


Om du vill studera 1-2 terminer vid Tsinghua University, måste du vara inskriven vid en institution i landet du har medborgarskap i, och du måste ha genomfört minst ett år av dina studier. Du behöver också goda betyg och måste uppfylla förutsättningarna för alla kurser som du vill läsa. 

Engelska krav
De engelska kraven varierar. I vissa fall kan ett slutbetyg i engelska från gymnasiet godkännas, medan man i andra fall behöver ta ett standardiserat engelskt språktest. 

När kan jag ansöka?
Kontakta våra studierådgivare för att få detaljerad information om studiealternativ och särskild behörighet vid Tsinghua University i Peking. Vi kommer att skicka ansökan och hjälpa dig genom hela ansökningsprocessen. 

Mejla en studierådgivare Kostnadsfri StudierådgivningTycker du att Tsinghua University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt