UIBE Int Business and Economics

Forbidden City by night, Beijing, China

Studera i Beijing

Efter att oavbrutet varit huvudstad i Kina i över 800 år, är Beijing den politiska, kulturella och intellektuella kärnan i Kina. Beijing ligger i norra Kina och har ett kontinentalt klimat då sommaren är varm och fuktig och en kall vinter med torr luft.

Med den magnifika Förbjudna Staden och Himmelska Fridens Torg (Tianmen Square) i hjärtat av staden, har Beijing en yta på 17 000 kvadratmeter och runt 22 miljoner invånare, inklusive nästan 1 miljon utlänningar

Beijing är en trevlig stad som har mycket historia. Här hittar du hundratals kejserliga tempel och palats blandat med futuristisk arkitektur från 2000-talet, i vad som idag är en av världens mest imponerande och inflytelserika metropoler i världen. Financial Street, den kinesiska muren, och Zhongguancun, Kinas Silicon Valley, gör även Beijing till landets viktigaste finansiella, teknologiska och innovativa nav.

Staden stoltserar med mer än 50 olika universitet samt högskolor, med ett ökande antal av internationella studenter. Du hittar nöje, rekreation, shopping och mat i alla möjliga tänkbara former.

Tycker du att UIBE Int Business and Economics låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt