XJTLU

Studera vid Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) i Kina
 

Studera vid XJTLU

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) är Kinas största samarbetsuniversitet, mellan University of Liverpool i England och Xi’an Jiaotong University i Kina. XJTLU ligger på Kinas västkust i staden Suzhou, 30 minuter från Shanghai med snabbtåget.

Nedan hittar du information om att studera vid XJTLU. På flikarna ovan hittar du även information om utbildningar & kurser, studentlivet i Suzhou, Kina, boende & campus samt om ansökningsprocessen.

Goda anledningar att studera vid XJTLU 

 • På XJTLU får du värdefull internationell erfarenhet från båda moderuniversiteten
 • Du kommer att bli ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden i och med din flerspråkighet och erfarenhet av Kina
 • Läser du en Bachelor kommer du att få examen från både XJTLU och University of Liverpool
 • XJTLU har generösa stipendier till internationella studenter
 • Du kan starta ditt eget företag i universitetets Student Enterprise Park, eller gå med i någon av de 100 studentorganisationer inom konst, musik, entreprenörskap och dans. XJTLU har idrotter från fotboll till golf och från bordtennis till ultimate frisbee.
 • Suzhou är en av Kinas mest utvecklade städer som har en befolkningstillväxt på 15% per år
 • Suzhou ha länge kallats ”Paradise on earth” då deras klassiska trädgårdar är med på Unescos världsarvslista
 • Som internationell student vid XJTLU kan du utforska en av världens rikaste länder när det kommer till kultur, som den kinesiska muren, Himmelska fridens torg, terrakottaarmén, djurpark och forskningscenter i norra Chengdu som har målsättning att bevara och utbilda allmänheten om jättepandorna    

Vad du kan studera vid XJTLU

Du kan studera:

 • En Bachelor
 • En Master
 • En eller två fristående terminer (Study Abroad)

XJTLU har ett stort urval av Bachelor- och Mastersprogram inom flertalet discipliner, allt från engineering och business till culture och communication. All undervisning sker på engelska med läroplan från University of Liverpool. Universitetet är en perfekt plats att läsa kinesiska, oavsett nivå.

För mer information om utbildningarna eller om du undrar något är det bara att kontakta KILROYs studierådgivare.

View at the XJTLU campus surroundings in Suzhou, China

Kostnad för att studera vid XJTLU

Kostnaden för att studera vid XJTLU varierar beroende på både utbildningsnivå och vilket program/ämne du studerar. Våra studierådgivare hjälper dig gärna att ta fram aktuellt pris på dina önskade studier, levnadskostnader i Suzhou, Kina. Kontakta oss för att få mer information om priser, budget och svar på dina frågor.

Hur KILROY kan hjälpa dig som vill studera i Suzhou, Kina?

Hos KILROY får du kostnadsfri studierådgivning. Vi följer dig hela vägen, från dina första frågor kring studier i Suzhou, genom ansökningsprocessen tills att du är på plats och studerar vid XJTLU. Välkommen att kontakta oss för att höra mer om dina möjligheter att studera vid XJTLU. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tycker du att XJTLU låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt