XJTLU

Ansökan till XJTLU i Suzhou, Kina - KILROY hjälper dig hela vägen!

Ansökan till XJTLU

Har XJTLU fångat ditt intresse och funderar du på att skicka in en ansökan? Hör av dig till våra studierådgivare så hjälper de dig genom hela ansökningsprocessen!

Antagningskrav till XJTLU

De exakta antagningskraven varierar beroende på vilken specifik utbildning du vill ansöka till. Generellt kräver XJTLU ett högre betygsgenomsnitt från tidigare studier.

Studenter som ansöker till en Masters behöver ha slutfört en utbildning på Bachelor-nivå sedan tidigare. Ansöker du till 1-2 terminer Study Abroad-studier vid XJTLU ska du redan vara registrerad vid ett svenskt universitet. Dock finns det program som har specifika antagningskrav, t.ex. en portfolio eller arbetslivserfarenhet.

Kontakta våra studierådgivare för mer information on ansökan till XJTLU.

Engelskkunskaper för att studera vid XJTLU

Även krav på engelskkunskaper varierar beroende på vilka studier du ansöker till. Vanligtvis krävs VG i engelska A och B. I vissa fall krävs ett engelskt språktest som TOEFL eller IELTS. Kontakta våra studierådgivare för mer information om vilka engelskkunskaper som krävs för din önskade utbildning.

Stipendier

Det finns flera stipendier att ansöka om för studenter som läser hela Bachelor- och masterutbildningar. Kontakta oss för mer information.

När bör jag ansöka?

Vänligen kontakta våra studierådgivare för mer information om dina studiealternativ och vilka antagningskrav som gäller vid XJTLU. Vi hjälper dig med hela ansökningsprocessen!

Tycker du att XJTLU låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt