Curtin Singapore

Curtin Singapore - Huvudbyggnad
 

Studera på Curtin Singapore

Curtin Singapore ligger i Singapore och är en del av Australiens Curtin University, som ligger i Perth. På Curtin Singapore kan du läsa undergraduate- och postgraduateutbildningar som har samma struktur och innehåll som de som erbjuds i Perth, vilket betyder att de öppnar upp globala karriärmöjligheter inom ett flertal olika arbetsområden.

Program

Om du vill ha en utbildning som sticker ut från mängden, då har Curtin University vad du letar efter. Curtin har ett mycket framgångsrikt businessprogram som erbjuder flera olika inriktningar, såsom redovisning, bank, internationella affärer, management, marknadsföring och reklam. Curtin Business School (CBS) har mycket kontakter med arbetsmarknaden som ser till att undervisningen på CBS följer det senaste inom affärsvärlden.

CBS använder sig dessutom av ett flertal olika undervisningsmetoder, däribland grupparbeten och specifika fallstudier, vilket gör att utbildningarna upplevs som väldigt dynamiska och att praktiskt lärande blir en stor del av programmen. Du kommer få chansen att använda kunskaperna du får genom studierna i moderna case-studier, som du löser med hjälp av resurser från ledande lokala och internationella företag.

Curtins program inom humaniora utbildar sina elever inom kreativt och kritiskt tänkande för att förbereda dem för en aktiv karriär. Curtins Faculty of Humanities har ett starkt fokus både lokalt och globalt, och erbjuder program som är kreativa, relevanta och aktuella i dagens samhälle.

Akademiskt Rykte /Akademiska Utmärkelser

Curtin placerar sig högt i världsrankingen från QS University Rankings och även som bästa universitet i västra Australien. Curtin lägger dessutom mycket krut på sina undervisningslokaler då de i samarbete med företag inom branschen ser till att faciliteterna ger studenterna en mångsidig, utmanande och givande utbildning som relaterar till den riktiga arbetsmarknaden.

Varför studera på Curtin Singapore

Curtin Singapores program har samma struktur, innehåll och kurser som erbjuds på Curtin University i Perth. Dessa utformade program leder till globala karriärmöjligheter inom en rad olika arbetsområden. På Curtin Singapore kan man genom ett treterminssystem slutföra en kandidatexamen på endast två år och de har då terminsstart i mars, juli och november. Studenter på Curtin University kan välja att studera en hel eller en del av sin utbildning på Curtin Singapore.

Fakta

  • Antal studenter: ca 2 000
  • Antal internationella studenter: ca 1 400
  • Akademisk kalender (antagning): mars, juli och november
  • Skolavgift (Bachelor): SGD $51 840 (2015)
  • Skolavgift (Master): SGD $32 256 (2015)
  • Study abroad: från SGD $8 640 (2015)
Tycker du att Curtin Singapore låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt