Curtin Singapore

Att vara student på Curtin Singapore

Bara 10 minuter från Curtin Singapore ligger stadens affärsdistrikt och shoppingcentrum. För att ta sig runt i Singapore har man som elev tillgång till busslinjer som går till kommunala tågstationer, så att man sedan kan ta sig vidare dit man vill. Lokaltrafiken i Singapore anses vara ett effektivt, prisvärt och pålitligt sätt att ta sig runt till alla Singapores stadsdelar.

Curtin Singapores studenter har tillgång till specialutvecklade skolbyggnader med bland annat de senaste audiovisuella läromedlen, datorteknik och Wi-Fi som finns tillgängligt över hela campus. Utöver detta har studenterna även tillgång till studielounger, datasalar, bibliotek, gym, idrottsanläggningar och cafeteria.

Att vara internationell student och leta boende i en ny stad är inte alltid så lätt. Curtin Singapore erbjuder inget campusboende, men hjälper till med mycket information om boende i närheten av campus. Curtin Singapore har goda kontakter som erbjuder hjälp att hitta bra boende i närheten av skolan, ofta gäller detta möjligheten att hyra privat rum, lägenhet eller rum på studenthostel.

Tycker du att Curtin Singapore låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt