Curtin Singapore

Studera i Singapore

Curtin Singapores campus ligger precis utanför Singapores centrala affärsdistrikt, vilket anses vara ett av de största ekonomiska naven i hela Asien. Singapore är en tropisk stad, känd som en trygg och säker plats, och dessutom rankad som Asiens nästbästa stad i Mercer’s Quality of Livings världsranking från 2014.

Förutom en riktigt bra utbildning får Curtin Singapores studenter även massor av kulturella upplevelser som är unika just för ö-staden Singapore. Det är ett kulturellt samhälle som är fyllt med ett flertal olika språk, massor av fin konst och vacker arkitektur. Engelskan är huvudspråket inom företagsvärlden och de flesta singaporianerna är tvåspråkiga, då de pratar både engelska och sitt modersmål.

För att beskriva Singapore med ett ord, så passar ordet unik staden bäst. Det är en dynamisk stad som erbjuder mycket färg och kontraster i form av en harmonisk blandning av kultur, mat, konst och arkitektur. Som student kan man spendera helgdagarna på caféer eller stora köpcentrum, för att sedan fascineras av stadens ljus eller spännande uteliv vid Clarke Quay på kvällen. Singapore är fullt med energi och har tagit till vara på det bästa från både Asiens östra och västra delar, vilket har gjort staden till en riktigt bra plats att bo, studera och leva i.

Tycker du att Curtin Singapore låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt