Thailand

Studera och bo i Bangkok medan du studerar i Thailand
 

Studera i Thailand

Hur skulle det låta att åka iväg till Thailand för att studera? Ta chansen att studera i Thailand och lär känna den sydostasiatiska regionen; kulturen, språket och näringslivet. De låga priserna gör att många studenter passar på att resa runt i övriga Asien på fritiden under sin tid i Thailand.

Studera i Bangkok

Thailands huvudstad är verkligen en asiatisk metropol där moderna skyskrapor står sida vid sida med historiska buddhisttempel. Bangkok är kontrasternas stad, vilket gör det till en attraktiv och intressant plats att vara student.

I Bangkok kan du ansöka till Kasetsart University genom KILROY education, antingen för att läsa fristående kurser under 1-2 terminer eller för att läsa ett helt program. Kasetsart University är ett av Thailands mest respekterade universitet och erbjuder en god studiemiljö med ett stort och bekvämt campusområde.

Phuket

Paradisön Phuket erbjuder internationella studier på hög nivå och oförglömliga upplevelser. Du kan påbörja dina studier vår, sommar eller höst. I Phuket kan du studera på Prince of Songkla University som är det första universitet i södra Thailand och bland de bästa i hela landet. Universitetet har fem olika campus och ca 3000 studenter studerar vid Phuket campus.

Boende i Thailand

I Thailand kommer man långt på en studentbudget och det finns flera prisvärda boendealternativ i närheten av universiteten.

Många studenter väljer att dela lägenhet med andra studenter. Lägenhetskomplexen har vanligtvis pool, gym, städning och övervakning. Det finns även flera alternativ för studenter som vill bo själva eller dela boende med lokala studenter.

I Bangkok ligger den genomsnittliga hyran för study abroad-studenter på ca 150-200 euro i månaden. Även för dem som inte vill dela lägenhet finns flera prisvärda alternativ.

I Phuket finns otaliga boendealternativ, från enklare studentbostäder till lyxiga villor, både i närheten av campus och på andra delar av ön. Månadshyra i Phuket ligger normalt på mellan 100-350 euro, och för det får man normalt mycket bättre kvalitet än man skulle ha fått hemma för samma pris.

Tycker du att Thailand låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt