Kasetsart University

Utbildningar på på Kasetsart University

Kasetsart University har en väl utvecklad kursportfolio vilket gör att KU passar studenter med många olika akademiska bakgrunder, t.ex. humaniora, samhällsvetenskap, ekonomi, ingenjör, jordbruk etc.

På Kasetsart University studerar du tillsammans med lokala och internationella studenter inom ramen för KUSEP (Kasetsart University Student Exchange Program). Det är obligatoriskt att läsa minst tre kurser under en termin, och att studera det thailändska språket rekommenderas. De erbjudna kurserna inkluderar även i vissa fall kultur- och företagsbesök.

Kasetsart University erbjuder kurser inom främst ekonomi och ingenjörsämnet. Det finns dock även möjlighet att välja tvärvetenskapliga kurser inom t ex samhällsvetenskap, turism och jordbruk samt språkkurser i thailändska.

På Kasetsart University kan du studera under 1-2 terminer.

Terminstider

Termin Period Ansök innan
Semester 1 augusti - december 30 april
Semester 2 januari - maj 30 september

 

 

 

Terminen är fyra månader lång och man kan studera runt 35 ECTS beroende på kursval. Terminen inleds med en introduktionsvecka och man har normalt lektioner tre-fyra dagar i veckan. Många studenter utnyttjar sin fritid till att prova på nya aktiviteter och passar på att resa under loven och innan eller efter terminen.

Terminsavgift

Study Abroad-program: EUR 1 640

Studiemedel

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Tycker du att Kasetsart University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt