Prince of Songkla University

Prince of Songkla University - Phuket Campus
 

Studera på Prince of Songkla University

Prince of Songkla University grundades 1967 och är det första universitetet i södra Thailand. Studera på paradisön Phuket och kombinera högkvalitativa studier med oförglömliga upplevelser!

Universitetet är beläget på ett grönskande campus i Kathu-distriktet på mitten av ön. Området är inte lika flitigt besökt av turister som andra delar av Phuket, men vill man ta sig till de livligare delarna av ön är det lätt att ta sig fram.

Varför studera på Prince of Songkla University?

Study abroad-programmet i Phuket lämpar sig särskilt för studenter som vill lära känna Thailand och Asien på en världsberömd paradisö. Här finns god chans att förena akademiska studier med spännande fritidsaktiviteter och oförglömliga upplevelser.

Lärarna på Prince of Songkla University har internationell erfarenhet inom sitt ämnesområde. Utbildningen här är av hög kvalité och undervisningsmetoderna skiljer sig från våra och är både annorlunda och imponerande. Som student här har du möjlighet att kombinera studier med fritidsaktiviteter och få en erfarenhet för livet.

Studera på Phuket för en termin utöver det vanliga!

Utmärkelser

Prince of Songkla University rankas bland Thailands toppuniversitet. År 2011 utnämndes det av Webometrics till bästa universitet i Thailand och Sydostasiens näst bästa universitet.

 

Att ha studerat utomlands ger stort försprång på en allt mer internationaliserad arbetsmarknad. Under din termin i Phuket kan du bredda dina kunskaper inom ämnen som marknadsföring, handel, ekonomi, ledarskap, kultur, turism och språk, samtidigt som du upplever ett annat lands undervisningsmetoder.

Fakta om Prince of Songkla University:

Antal studenter: 3 500 (Phuket campus)
Universitetets hemsida: Prince of Songkla University

Tycker du att Prince of Songkla University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt