Prince of Songkla University

Studera i Phuket

Phuket ligger intill Adamanska havet och är Thailands största och mest välkända ö. Phuket har en fantastisk natur och livsstil som lockar människor från hela världen.

Tack vare flygplatsen och båttrafiken så är det är snabbt, bekvämt och prisvärt att resa från ön till andra delar av Asien. Att flyga till Bangkok från Phuket tar bara 45 minuter och kostar ett par hundra svenska kronor. Många av öarna runt om Phuket (de flesta anses vara paradis) är lätta att ta sig till med båt. Alla borde ta chansen att uppleva Phukets vackra kultur.

Det finns en korallö på den södra delen av ön som generellt upplevs bäst genom att dyka eller snorkla. Phuket är i allmänhet en populär destination när det kommer till dykning, på grund av dess klara vatten och färgrika värld under havsytan. Khao Phra Thaeo National Park ligger 19 km norr om öns stora stad Phuket Town. I parken kan du skåda de två vattenfallen Tone Sai och Bang Bae.

Phuket erbjuder fantastiska möjligheter av olika slag för alla slags aktiviteter. Förutom att sola, har du möjlighet att elefant-trekka, klappa en tiger, resa till närliggande öar, prova parasailing, hoppa bungee jump, besöka naturreservat, klättra i berg, spela golf, få massage, shoppa, se thaiboxning live, prova karting, gå på nattklubbar, träna på gymmet, prova nya kulinariska upplevelser etc. Du hittar alla dessa aktiviteter på Phuket, och hittar ännu fler när du bor här. Prince of Songkla universitetet ligger i mitten av Phuket: i Kathu. 

 

Tycker du att Prince of Songkla University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt