American Musical & Dramatic Academy

Ansök till AMDA

Ansök till American Musical & Dramatic Academy

American Musical and Dramatic Academy (AMDA) har tre antagningstillfällen per år. Vi rekommemderar dig att påbörja ansökningsprocessen så snart som möjligt för att säkra en plats på dina drömmars utbildning.

Antagning till American Musical and Dramatic Academy

American Musical and Dramatic Academy kräver genomsnittliga betyg från tidigare studier och bra engelskakunskaper då all undervisning sker på engelska. Idealiska sökande till AMDA bör visa på en uppriktig passion för de ämnet de ansöker. 

Hur ansöker jag?

American Musical and Dramatic Academy har tre antagningar per år. Om du är intresserad av AMDA, kontakta KILROY så hjälper vi dig att besvara alla dina frågor, ansökningsformulär, auditionkrav, överiga stödmaterial så som bankredovisning/ekonomisk verifiering (som ska visa att du kan finansiera och slutföra din utbildning på AMDA), flygbiljetter och visumansökan till USA. 

Vad är antagningskraven?

American Musical and Dramatic Academy antagningskrav varierar beroende på vilket program du söker. KILROYs studierådgivare hjälper dig med att du behöver veta om ansökan och eventuella stipendiemöjligheter på AMDA. Förutom att fylla i en ansökan och stöddokument kommer du behöva genomföra en audition inför antagningen. Din audition kan bedömas för övervägande av stipendium. Du kan antingen välja att utföra din audition i utvalda städer runt om i världen eller skicka in den digitalt. 

Kontakta KILROY så guidar vi dig genom auditionkraven och hjälper dig hitta en plats för audition.

Språkkunskaper

Eftersom alla kurser undervisas på engelska är det viktigt att du kan kommunicera och uttrycka dig på engelska. Vi berättar för dig vad du behöver veta om AMDAs engelskakrav och försäkrar dig om att du har rätt dokument för att kunna ansöka. 

Sista ansökningsdatum

AMDA har tre antagningar per år och har inga satta ansökningsdatum, men du bör anöka så tidigt som möjligt för att ha tillräckligt med tid för visumprocess och för att hitta bostad. Kontakta KILROY för mer information. 

Ansökningsformulär

Kontakta KILROY för att få ett ansökningsformulär till American Musical and Dramatic Academy.

Tycker du att American Musical & Dramatic Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt