American Musical & Dramatic Academy

Plugga teater i Los Angeles

Studera på AMDA i Los Angeles

Från strålkastarljuset som sveper himlen över röda mattans senaste prisutdelning till världskända musiker som klipper låtar på Capitol Studios så ger Los Angeles känslan av att något stort alltid är på gång - antagligen för att det är så!

I generationer har artister från hela världen dragits till Hollywood för att förverkliga sina drömmar och kreativa passioner. Gör som dem, på din egen väg till framgång!

När du börjar på AMDA Los Angeles blir du en del av Hollywoods kreativa samhälle; studios, teatrar och omtalade landmärken blir din inspiration. Hundratals filmer, TV-serier och liveuppträdanden äger rum här, varje dag. Med Hollywood som ditt klassrum får du en äkta bild av hur show business verkligen fungerar. Det är inte bara storstadsliv, här bor du med både stranden och bergen runt hörnet.

Klimatet i Los Angeles

Los Angeles har medelhavsklimat med näst intill inget regn under sommaren. I augusti ligger medeltemperaturen som högst på 29°C och som lägst 18°C. Vintrarna är milda med en högsta medeltemperatur på 20°C och som lägst 9°C med några tillfälliga regnskurar. 

Att ta sig runt i Los Angeles

Los Angeles tunnelbana är prisvärd och relativt enkel att använda och sträcker sig till stora delar av Los Angeles och dess toppattraktioner. Kommunaltrafiken består av Metrobussar, DASH-bussar och tunnelbanor. Du kan använda dig av MTAs reseplanerare för att planera din resa och få beräknade resetider. 


Tycker du att American Musical & Dramatic Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt