American Musical & Dramatic Academy

Plugga musikalisk teater i New York

Studera på AMDA i New York

AMDA New York har ett helt fantastiskt läge! Om du ändå skulle vilja ha miljöombyte så finns det möjlighet att studera i både New York OCH Los Angeles, en riktig dröm!

Skolan i New York ligger i det omtalade Upper West Side i Manhattan. Det ständiga bruset i USAs största stad kommer inte bara från Broadway; det kommer från West Villages bohemiska ursprung, Harlems underground beats och tonerna från The Met. Artister från alla länder och discipliner dras till Mattanhattan för att fullfölja sina drömmar, nu är det din tur! 

 
När du anländer till AMDA New York kommer du upptäcka det fantastiska läget, du har både Central Park och Broadway på nära avstånd. Studenterna är en viktig del av det kreativa samhället här och staden i sig blir en plats för innoativt lärande. En AMDA-utbildning är mer än bara lärande i studion; det är ett backstagepass till New Yorks scenkonst. 

study acting in new yorkUpplev dina drömmar! Bo och studera i New York. Vi hjälper dig!

New York har ett fuktigt och subtropiskt klimat med kalla vintrar och heta fuktiga somrar. Stadens kustläge gör så att vintrarna (december till februari) inte är lika kalla som i städerna inåt landet med samma breddgrad, temperaturen brukar dagtid ligga över fryspunkten men medeltemperaturen ligger på -3°C.

Transportation in New York

New York är väldigt promenadvänligt men har också en av världens mest omfattande transportkommunikationer med tunnelbana och bussar.  Om du gillar att cykla så finns det över 1 600 kilometer av cykelvägar och ett lättillgänligt system för hyrcyklar. Inte nog med det så finns det över 13 000 officiella taxibilar och ytterligare 14 000 uberbilar. Att ta sig runt i staden är helt enkelt inte ett problem!

Tycker du att American Musical & Dramatic Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt