American Musical & Dramatic Academy

Kurser på AMDA - Boende på AMDA

Utbildningar på The American Musical and Dramatic Academy

Nedan listar vi American Musical and Dramatic Academys olika utbildningar. Du är alltid välkommen att kontakta våra studierådgivare med dina frågor för kostnadsfri rådgivning.

Ett college och konserthus i ett

Oavsett om du väljer ett tvåårigt Professional Conservatory Program eller en traditionell kandidatexamen för bachelorprogrammet (BFA), får du intensiv och praktisk instruktion från de bästa och mest talangfulla yrkesverksamma inom branschen. Men hänsyn till kreativ mognad, stilistisk djup och professionell excellens, är varje program skolan erbjuder utformat för att hjälpa dig att nå din fulla konstnärliga potential genom en bred grund i scenkonst.

AMDA’s utbildning ger dig kunskap i de stora scenkostdisciplinerna som: 

  • Skådespel
  • Musikalisk teater
  • Teaterdans

Alla studenter får utbildning i dessa discipliner. 

Kandidat i scenkonst - Examensprogram

Den här fyraåriga kandidaten i scenkonst är skapad för att utveckla talangfulla individer till fullfjädrade artister genom att kombinera en omfattande collegeutbildning med strikt artistisk träning.

study dance in new york - study dance in los angeles


En BFA-examen kan du välja att studera på antingen AMDA’s Los Angeles eller AMDA New York, men för den som vill finns möjilghet att kombinera skolorna. Att studera på båda skolorna ger studenterna en större förståelse för branchen på båda kusterna. 

Conservatory Performing Arts – Certifieringsutbildningar

AMDA’s två-åriga Conservatory Performing Arts Programs fokuserar på att lära ut det som ger en stabil grund för en framgångsrik karriär i scenkonst. Dessa två-åriga intensiva och involverande program låter AMDAs studenterna komma in i yrket på ett helt annat sätt än de som går på ett traditionellt universitet. Alla Conservatory Programs kan du läsa på AMDA i New York och Los Angeles.

High School Summer Conservatory

AMDA erbjuder en unik intensivkurs i två veckor för gymnasiestudenter, sommarskolan erbjuder utbildning i världsklass. Ta chansen att bo och studera i en av världens huvudstäder när det kommer till underhållning, New York eller Los Angeles! 

Tycker du att American Musical & Dramatic Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt