California State University, Northridge

Studentlivet i Northridge

CSUN är ett livligt universitet som ligger i hjärtat av Los Angeles, San Fernando Valley. Här studerar ungefär 40 000 studenter. Det stora campuset har toppmoderna byggnader som till exempel Valley Performing Arts Center och Student Recreation Center.

Faciliteter

Som student på CSUN kan du nyttja en mängd olika faciliteter. Bland annat Oviatt biblioteket med cirka 1,4 miljoner böcker och tidskrifter, datorsalar, sport- och idrottsanläggningar, fritidsanläggningar samt campus egen bank och vårdcentral. I närheten av campus finns det dessutom gott om butiker, restauranger och mataffärer.

Underhållning

CSUNs campus har alltid något på gång! Varje år arrangeras flertalet event, konserter, teaterföreställningar, filmvisningar, gästföreläsningar och sportevent.

Boende

Majoriteten av studentboendena förvaltas genom CSUN Campus Housing. Hit kan du vända dig om du har frågor eller behöver hjälp att hitta ett boende. Om du vill bo på campus så kan du göra det på University Park Apartments som ligger på norra delen av campus. Här finns stora tvårumslägenheter som är fullt möblerade och har tillgång till faciliteter som till exempel pool, datorsal, motionsspår och volleyboll- och basketplan.

Support

CSUN erbjuder en mängd olika tjänster till sina studenter, bland annat studierådgivning och hjälp att välja lämpliga kurser, assistans vid registrering och allmänt stöd under hela studietiden. 

Tycker du att California State University, Northridge låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt