California State University San Marcos

Campus of CSU San Marcos
 

Studera på California State University San Marcos

California State University San Marcos ligger i hjärtat av södra Kalifornien, som är en helt underbar plats att leva på under studietiden i USA. CSU San Marcos erbjuder ett brett utbud av kurser i en fantastisk miljö.


Vad kan man studera på California State University San Marcos?

CSU San Marcos erbjuder program och kurser inom business administration, anthropology, political science, communication, film studies, visual and performing arts, global studies, economics, psychology, literature and writing studies, kinesiology, biotechnology, biological sciences, computer systems and information technology - och många fler.

Varför studera på California State University San Marcos?

På California State University San Marcos kommer du få det bästa av två världar! Campusområdet ligger i ett lugnt område men endast 35 minuters bilresa från stojet och stimmet av downtown San Diego. En 20 minuters bilresa tar dig till några av Kaliforniens vackraste stränder och en underbar kust där du kan surfa, simma och segla.

Universitet strävar efter att förbereda eleverna för att ta ledande positioner inom de områden de kommer att bli yrkesverksamma. Universitetet arbetar även med att ge alla studenter en internationell prägel på sin utbildning. 

California State University San Marcos (CSUSM) har erkänts av StateUniversity.com som det säkraste universistetet i Kalifornien flera år i rad. Universitetets campus har en personlig och trygg atmosfär och studenterna får dra nytta av den senaste forskningsutrustningen i fina lokaler. Universitetet erbjuder högkvalitativa program och fantastiska utbildningsmöjligheter med engagerad personal och en nära koppling till näringslivet.


Snabbfakta

Antal studenter:  10,000+
Antal internationella studenter: 200
Intagningar till skolan:  september och januari
Kurspriser:
Study abroad från 5 500 USD
Bachelor degree från 16 226 USD
Master degree från 15 380 USD
MBA Stuy Abroad från 7 800 USD

Universitetets hemsida: California State University San Marcos

Tycker du att California State University San Marcos låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt