Foothill & De Anza College

De Anza College building - Foothill & De Anza College, Silicon Valley, Kalifornien
 

Foothill & DeAnza College

Mitt i Silicon Valley ligger Foothill & De Anza Community Colleges. Häng i populära och kända områden som Cupertino, Los Altos, Palo Alto och Stanford. Foothill College ligger i Los Altos Hills och De Anza College i Cupertino. Tillsammans är Foothill & De Anza ett av de största collegeområdena i USA med 64 000 studenter per år.

Nedan får du en överblick om Foothill & De Anza Community Colleges. Under flikarna ovan hittar du mer information om utbildningar, städerna, studentlivet, boendemöjligheter och ansökningsprocessen.

På Foothill & DeAnza College har du chans att skaffa dig en prisvärd utbildning som sticker ut! Det finns ett stort antal utbildningar att välja bland. Du kommer att få hjälp av engagerade lärare och annan personal på fakulteterna att nå just dina akademiska mål, oavsett om det skulle vara t.ex. komptensutveckling, studier för att främja din karriär, att förbereda dig inför vidare studier på annat universitet.

5 goda skäl att studera på Foothill & De Anza College i Kalifornien

 • Ligger centralt i Silicon Valley och nära San Francisco - en av de mest intressanta områdena på USA:s västkust
 • Prisvärda kurspriser jämfört med andra college i USA
 • Ca 20-25 studenter i varje klass med proffesorer som undervisar (ej lärarassistenter)
 • Den internationella administrationsavdelningen hjälper studenterna att känna sig som hemma på campuset och studentlivet i allmänhet  
 • Garanterat fortsatta studier på andra universitet i Kalifornien, med en min. GPA

Foothill & De Anza College akademiska rykte

 • Rankade på både 1:a och 2:a plats för framgången med att hjälpa stundeter vidare till andra universitet i Kalifornien
 • Priserna Creation of Entrepreneur Center samt Business Plan Competition av jury från Silicon Valley business leaders

Vad du kan studera på Foothill & De Anza College

Du har ett stort och brett utbud av utbildningar att välja bland vid Foothill & De Anza Community Colleges, bl.a. Animation, Biological, Health and Environmental Sciences, Broadcasting (Film/TV), Business Administration (all fields), Child Development, Computer Information Systems, Graphic Design & Computer Graphics, Language Arts, Nursing, Health Technology (Medical Assisting) och Social Sciences and Humanities. 

Foothill & De Anza College - ligger i centrala Silicon ValleyFoothill-De Anza Colleges ligger i centrala Silicon Valley, Kalifornien

Vad kostar det att studera på Foothill & De Anza College?

Priset för studier vid Foothill De Anza Colleges varierar beroende på vilket program och vilken nivå du väljer att studera på. Kontakta våra studierådgivare för aktuell information och kostnader. Förutom hjälp med budget och information om priser får du svar på dina frågor och hjälp med hela ansökningsprocessen, som ofta är ganska omfattande.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor, studierådgivning hos KILROY är kostnadsfritt

Annat om Foothill & De Anza College

 • Fakulteten har den före detta förbundskanslern Martha Kanter, som fungerade som statssekreterare för utbildning i Barack Obamas team.
 • Sammanlagt är det mer än 64 000 studenter här
 • Det finns 4 300 internationella studenter som kommer från mer än 100 olika länder
 • Har fått priset Most beautiful community college in USA

Foothill & De Anza College - Physical Science Engineering Center 

Mer om Foothill & De Anza College:

Hur KILROY kan hjälpa dig som vill plugga vid Foothill & De Anza College?

Vi erbjuder kostnadsfri studierådgivning och hjälper dig genom hela processen; från första frågan, genom ansökningsprocessen och fram till du checkar in på ditt studentboende i Kalifornien. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att studera vid Foothill & De Anza College i Kalifornien, då kurser tenderar att bli fulla.

Tycker du att Foothill & De Anza College låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt