Foothill & De Anza College

Studentlivet runt Silicon Valley och San Francisco Bay

Studentlivet i Silicon Valley & San Francisco Bay Area

Foothill & De Anza College ligger 70 km söder om San Francisco och 10 km från San Jose - mitt i centrala och världskända området Silicon Valley. Det är ett av de mest populära områdena att bo i.

City life in Silicon Valley and the Bay Area

Foothill & De Anza College ligger mellan San Jose och San Francisco, nära San Francisco Bay Area i Kalifornien - ett mycket vackert och spännande område med många möjligheter till aktiv fritid. Klimatet är milt och behagligt året om. Du tar dig till havet och härliga stränder på bara en halvtimme!

Startups i Silicon Valley

I Silicon Valley grundades och är fortfarande hem för några av världens största varumärken idag: Facebook, Google, Netflix, HP, Tesla, EA och Apple bara för att nämna några få. När du studerar på Foothill & De Anza College befinner du i spännande och kreativt område. Vem vet, kanske är det ditt företag som nämns bland dessa i framtiden?

Studentklubbar vid De Anza-Foothill

Foothill & De Anza College både uppmuntrar och inspirerar studenter att njuta av sin tid här och du har mer än  60 klubbar att engagera dig i, eller elevråd som har en budget på en halv miljon dollar per år.

Bland aktiviteterna finns olika sporter, tidningar, radiostationer och kulturella evenemang.

Foothill & De Anza Colleges  har gott om aktiviteter och klubbar - så att du ska få ett fantastiskt studentliv i Silicon ValleyFoothill & De Anza Colleges  har gott om aktiviteter och klubbar - så att du ska få ett fantastiskt studentliv i Silicon Valley

Studentrabatter i Kalifornien

Med ditt studentkort från ISIC får du rabatter och erbjudanden i Kalifornien, hela USA och resten utav världen. Ladda ned appen för att lätt ha tillgång till rabatterna när du är ute och i vida världen! Läs mer om ISIC och fixa ditt kort här.

Klimatet i Kalifornien

Centrala Kalifornien och Silicon Valley har ett härligt och behagligt medelhavsklimat året om, vilket gör det till en populär region att både bo i och besöka. Det är soligt och varmt största delen av året och regnar gör det ytterst sällan. Lägsta temperaturerna är i januari där den kan ligga mellan 9-18°C. Högsta temperaturerna är oftast i augusti då temperaturen ofta visar omkring 30°C.

Hyr bil i Kalifornien

Kanske blir du sugen på att undersöka lite mer vad som finns mer i och bortom Kalifornien under helgerna. Vi erbjuder hyrbil i Kalifornien och vi hjälper dig gärna att hitta det billigaste och bästa alternativet för just dig. Hör av dig för att få veta mer.

Tycker du att Foothill & De Anza College låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt