Green River College

Green River College location

Studentlivet i Auburn, Washington

Green River ligger i Auburn, nära Seattle i staten Washington. Skolområdet är tryggt och ger dig möjligheten att njuta av studentlivet vid sidan av dina studier. På helgerna och under lov kan du upptäcka Seattle och resten av nordvästra USA.

Studera nära Seattle

Green River College ligger i Auburn som är en liten stad, 35 minuter från Seattle med bil. Auburn har ett stort utbud av restauranger, shoppingcenter och kultur. Sedan får du såklart inte missa stadens mest kända byggnad, Space Needle. Utöver det så erbjuder Auburn och Seattles spektakulära omgivningar massor av möjligheter till utomhusaktiviteter. Vill du spendera en helg utanför campus? Åk till Vancouver, (två och en halv timmes biltur) Atlanten (två timmars biltur) eller till den lokala skidorten i bergen (en timmes biltur). 

Green River Studentliv

Utforska staten Washington

Ramón Peekel är en student från Nederländerna som tidigare rest till USA och studerat på Green River med KILROYs hjälp. Under sina studier åkte han ofta på upptäcktsfärd med sin GoPro-kamera och selfiestick. I spellistan nedan hittar du några av hans videos. 


Seattles klimat

Temperaturen i Seattle är oftast sval, även om det kan regna på vintern. Somrarna är oftast varma och soliga. 

Reseinformation om Seattle

Du kommer kanske vilja utforska områdena omkring Auburn och Seattle på helgerna. KILROYs reseexperter hjälper dig gärna att hitta information, billiga flygbiljetter, hotell och hostels, hyrbilar och annan reseinformation. Kontakta oss här för att ta reda på mer. 

Green River morgonljus över stigar
Morgonljuset över Green Rivers stigar. 

Green River har vackra omgivningarPå Green River är du omgiven av vacker natur, stads- och studentliv. 

Med ditt ISIC-kort får du som student ta del av rabatter och förmåner i Seattle, USA och resten av världen. Ladda ner ISICs app för att hålla koll på de senaste studentrabatterna och spara pengar under din vistelse i Seattle. Läs mer om ISIC och beställ ditt kort här.

Tycker du att Green River College låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt