Hawaii Pacific University

Ansök till Hawaii Pacific University (HPU)

Hawaii Pacific University är rankat bland de tio bästa universiteten i USA med högst andel internationella studenter, tätt följt av flera av landets stora, prestigefyllda och internationellt ansedda universitet. KILROY kan hjälpa dig med ansökan till Hawaii Pacific University.

KILROY är Hawaii Pacific Universitys officiella partner i Sverige och hjälper dig med dina frågor om utlandsstudier. Våra studierådgivare har stor erfarenhet, passion och kunskap om studier i Hawaii. De hjälper dig med din ansökan och genom hela ansökningsprocessen, från ögonblicket du börjar att fundera på utlandsstudier tills det att du är på plats i USA.

Stipendier från Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University har flertalet olika stipendier till internationella studenter som våra studierådgivare mer än gärna informerar dig om. 

Hör av dig för information om ansökan och vägledning. 

Maila oss

 

Behörighetskrav vid Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific Universitys behörighetskrav varierar beroende på vilken typ av utbildning och vilka typer av kurser du är intresserad av. Univeristetet kommer att utvärdera dina tidigare och nuvarande studieresultat och ser gärna att du har genomsnittliga betyg. Studenter som ansöker som särskilda masterprogram kan bli ombedda att göra ett GRE eller ett GMA-test. Våra studierådgivare har självklart koll på läget och hjälper dig med ytterliggare information och vägledning kring behörighetskraven. 

Hur bra måste jag vara på engelska?

Kraven på språkkunskaper i engelska beror på vilken typ av kurs eller program du söker. Om du har höga betyg i engelska från gymnasiet kan det vara tillräckligt, men ibland ställs också krav på ett officiellt engelsktest (TOEFL/IELTS).

När ska jag ansöka till HPU?

Vi rekommenderar att du ansöker så snart du bestämt dig för att studera på HPU, dock senast tre månader innan önskad kursstart. Ju tidigare du ansöker, desto större chans har du att få läsa de kurser du vill.

Kontakta KILROY för mer information. Våra studierådgivare kommer att ge dig information och den hjälp du behöver för att lyckas med din ansökan!

Hör av dig till våra studierådgivare
Boka en studierådgivning
Hör av dig till våra studierådgivare
Skicka ett mail
Tycker du att Hawaii Pacific University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt