Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University är kända för att ha små klasser med mycket interaktion mellan lärare och studenter.

Utbildningar på Hawaii Pacific University (HPU)

HPU erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar. Du kan välja att studera på Undergraduate- Graduate- eller Masternivå eller 1-2 Study Abroad-terminer. Du kan bl a studera hälsa, ekonomi, turism, journalistik och datavetenskap eller ämnen specifikt lämpade för området, såsom marinbiologi och oceanografi.

Vad kan jag studera på Hawaii Pacific University?

  • Kandidatprogram
    Du kan välja mellan 50 olika kandidatprogram på Hawaii Pacific University.
  • Masterprogram
    Hawaii Pacific University erbjuder 14 olika masterutbildningar. 
  • En eller två terminer / Study abroad
    Som en Study Abroad student kan du välja mellan alla universiteters kurser som exempelvis: anthropology, computer sciences, marketing, international business, communications, education och psychology, för att nämna några. För att kvalificera dig för kurserna måste du uppfylla varje kurs enskilda förutsättningar. Detta hjälper vi självklart dig med! 

Kuauihawaii 1280X720

Kontakta våra studierådgivare för information om de kurser och program du är ute efter. Våra studierådgivare har stor erfarenhet och är specialiserade på studier utomlands för svenska ungdomar och studenter och kan hjälpa till med såväl som rådgivning som ansökning, svara på frågor och ge sina bästa tips för just dig och dina förutsättningar.

Prata med en av våra studierådgivare
Hör av dig

När börjar terminen? 

Det akademiska året är indelat i två terminer. Den första terminen startar i augusti och löper under höstterminen medan vårterminen startar i januari. Vi rekommenderar att du ansöker så snart du vet att du vill studera på HPU. 

aloha-hawaii

Program och fält att studera inom på Hawaii Pacific University 

Expandera listan nedan för att se inom vilka fält du kan utbilda dig vid HPU. 

Tycker du att Hawaii Pacific University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt