New York Film Academy

Ansökan till New York Film Academy

Även om New York Film Academy har löpande antagning, rekommenderar vi att du skickar in din ansökan i god tid för att säkra din plats till dina drömstudier.

 

Vilka antagningskrav är det?

New York Film Academy kräver genomsnittliga betyg från tidigare studier och ser gärna sökande med stor passion för sitt område. Det är fördelaktigt om du har goda engelskkunskaper.

I övrigt skiljer sig antagningskraven beroende på vilken kurs eller vilket program du söker till. KILROYs studierådgivare kommer att berätta mer om vad du behöver till ansökan av din önskade utbildning.

Engelskkunskaper 

Alla undervisning sker på engelska och det är viktigt att du kan kommunicera samt uttrycka dig på tydligt på engelska. KILROYs studierådgivare ger dig mer info om krav på engelskkunskaper och ser till att du har rätt dokumentaion till din ansökan.

Hur och när ska jag ansöka till New York Film Academy?

New York Film Academy har löpande antagning. Vi rekommenderar vi att du skickar in din ansökan i god tid för att säkra din plats till dina drömstudier och för att hinna med att ansöka om visum i USA. Kontakta KILROYs studierådgivare med dina frågor, för hjälp med ansökningen, praktisk information, flygbiljetter och visum i USA. 

Tycker du att New York Film Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt