New York Film Academy

The City That Never Sleeps, The City of Angels & The Magic City... New York Film Academy har campus i New York, Los Angeles och Miami.

New York Film Academy campus

The City That Never Sleeps, The City of Angels & The Magic City... New York Film Academy har campus i New York, Los Angeles och Miami. Läs mer nedan om dessa campus, boende och lokaltrafik eller använd snabblänkarna!

New York Film Academy har flera skolor över hela världen där du också kan läsa kurser – bland annat i Beijing, Paris, Seoul, Rio De Janeiro och Kyoto för att nämna några. Om du vill veta mer om studier vid någon av dessa skolor är du välkommen att kontakta KILROYs studierådgivare.

Vad du har tillgång till vid NYFA

Gör musikvideo - Bo & studera i New York och NYFA!

NYFA:s anläggningar håller standard i världsklass och som student har du tillgång till modern utrustning, densamma som används inom film och TV idag. På NYFA finns tillgång till det du behöver för att filma, redigera, för ljussättning och för allt annat som är väsentligt i skapandet och produktionen av en film. Du har också tillgång till lokaler att repetera i och om du tar kurser i skådespeleri erbjuds du möjligheten att agera både på scen och framför kameran.

NYFA:s campus i New York

New York Film Academys campus är centralt belägna på Manhattan – på Union Square, på Battery Place och i finansdistriktet. Greenwich Village, Soho och Times Square ligger bara några minuters promenad bort. Du tar dig enkelt runt i staden med tunnelbana och buss. Vill du känna dig som en typisk New Yorker kan du vinka in en ”yellow cab”!

Boende vid NYFA i New York

NYFA:s boendekoordinatorer kommer att presentera några av de boendealternativ som finns, exempelvis traditionella ”dorms”, lägenheter och rum. Det är dyrt att bo i centrala New York men billigare alternativ finns om du kan tänka dig att bo lite utanför city.

Bo & studera i New York och NYFA!

 


NYFA:s campus i Los Angeles

New York Film Academys campus i Los Angeles har ett perfekt läge i hjärtat av Hollywood – i närheten av både Universal och Warner Brothers. Du kommer med andra ord att befinna dig mitt i nöjesindustrins centrum! Du kommer ha möjlighet att filma på fantastiska platser över hela Los Angeles med Hollywood-skylten i bakgrunden som en ständig påminnelse om att du en dag kan du också bli en del av den spännande TV- och filmindustrin.

Bo & studera i Los Angeles och NYFA!

Los Angeles har ett välutvecklat nätverk av kollektivtrafik med tunnelbana, bussar och tåg som gör det enkelt att ta sig runt i denna jättestad.

Boende vid NYFA i Los Angeles

NYFA har inga egna studentboenden i Los Angeles, men du kan få hjälp att hitta boende av en boendekoordinator. Det finns lägenheter i närområdet (mittemot Universal Studios) men det går också att bo lite längre bort, vilket kan vara ett bra alternativ om du planerar att stanna en längre tid och ordnar med bil.  


NYFA:s campus i South Beach, Miami

New York Film Academys campus är beläget i South Beach-området, en kort promenad från stranden och välkända Ocean Drive. Området i sig är en riktig inspirationskälla med vackra Art Deco-byggnader, härliga stränder och en fantastisk kulturell mångfald – idealiskt för filmprojekt av alla slag. NYFA:s campus i Miami erbjuder både den bästa utrustningen och ett lärarteam i världsklass.

Miamis stränder & skyskrapor - Bo & studera i Miami och vid NYFA

Boende vid NYFA i South Beach, Miami

NYFA i Miami erbjuder inget boende på campus men du kan få hjälp av en boendekoordinator i ditt sökande. Det är rekommenderat att ha boendet ordnat innan kursstart. Kostnaden för boende kan variera en hel del beroende på läge, storlek, faciliteter och hyresperiod.  

Tycker du att New York Film Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt