New York Film Academy

Studentberättelser New York Film Academy

Studentberättelser New York Film Academy

Hur är det egentligen att studera vid New York Film Academy? Läs vidare för att se vad före detta studenter har att berätta om tiden vid NYFA!

Namn: Hanna
Utbildning: Photography Workshop, 4 veckor
Campus: NYFA, New York

Hanna studied photography at NYFA

"Jag har aldrig någonsin haft så fantastiska lärare som vid NYFA. De är så otroligt avslappnade, informella och roliga men på samma gång väldigt erfarna, pedagogiska och kunniga. Det är den perfekta kombinationen när du vill lära dig mer om ett ämne du tycker är intressant! Att alla mina lärare dessutom var aktiva fotografer försäkrade mig om att de var uppdaterade med det allra senaste, både inom fototeknik och utrustning.

Du går i skolan fem dagar per vecka, men vanligtvis inte hela dagen. Du spenderar heller inte så mycket tid i klassrummet utan är ute på New Yorks gator för att omsätta teori i praktik!” - Hanna

 


Namn: Roope
Utbildning: Bachelor of Fine Arts i Acting for Film
Campus: NYFA i Los Angeles

Roope during his bachelor studies at NYFA Los Angeles

"Att studera på New York Film Academy i Los Angeles var verkligen en fantastisk upplevelse! Ingen dag var den andra lik och NYFA erbjuder kvalitativ utbildning, bra erfarenheter och de resurser som du behöver. Studierna är på eget ansvar och det är helt upp till dig vad du vill få ut av din tid vid New York Film Academy.

Beslutet att studera vid NYFA är ett av de bästa i mitt liv och en god investering i min framtid. Jag kan verkligen rekommendera detta till alla som är intresserade av en karriär och en framtid inom filmbranschen!” - Roope

 


Namn: Emma
Utbildning: Special Holiday Acting Workshop, 6 veckor
Campus: NYFA i New York

Emma (left) took a 6-week course at NYFA in New York

Emma och hennes kompis Caro deltog i "Special Holiday Acting Workshop" – en kort men intensiv och prisvärd 6-veckorskurs i skådespeleri. Detta gav dem en introduktion till skådespeleri inom ämnen som improvisation, monolog, auditionträning och mycket mycket mer.

Med lektioner mellan 6 och 9 timmar per dag fick tjejerna mycket värdefulla erfarenheter på kort tid – både framför och bakom kameran. Att dessutom få leva studentliv i New York och få vänner från hela världen höjde upplevelsen en extra nivå.

 


Namn: Martine
Utbildning: Photography Workshop, 4 veckor
Campus: NYFA i New York

Martine did a workshop in photography at NYFA

"Jag valde kursen för att lära mig mer om fotografi och för att utöka min konkurrenskraftighet på arbetsmarknaden men också för att lära mig att föreviga mina semesterminnen på bästa sätt. Kursen är väldigt intensiv och ”hands on” så du lär dig mycket på kort tid. Det är också det perfekta tillfället att prova på livet i New York! Klasserna är små och du lär snabbt känna de andra genom skolprojekt som görs tillsammans.

Då många av studenterna dessutom är långt hemifrån och inte känner så många i staden så blev det automatiskt mycket sociala aktiviteter tillsammans utanför skoltid. Skolan är öppen mellan 08.00 och 23.00 med personal på plats och utrustningen tillgänglig – vilket är helt fantastiskt!” - Martine

 

Tycker du att New York Film Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt