University of California - Berkeley

UC Berkeley Wheeler hall

Studera i San Fransisco

När du pluggar på International Diploma Programs är du mitt i hjärtat av Berkeley. Berkeley är ett dynamiskt samhälle som är en del av San Francisco Bay Area. Det är ett hem för fria tankar och innovation. Här möter du entusiastiska och accepterande människor som har bestämt sig för att uppnå sina drömmar.

Kultur och konst

Staden sjuder av olika kulturer och de mottar olikheter med öppna armar! I downtown Berkeley är du mitt i konst och underhållningsdistrikten som erbjuder ett stort kulturellt utbud inom bio, teater och musik. Du kan ta en kaffe på något mysigt utomhus fik, eller en promenad i Berkeley Hills.
 
På helgerna kan du utforska San Fransisco genom att hyra cykel och köra över the Golden Gate Bridge eller ta en cable car genom Chinatown till Fisherman's Wharf.

Nära till många attraktioner

I norra Kalifornien ligger många attraktioner inom nära räckhåll. Napa Valley-med sina vingårdar, restauranger och shopping, ligger endast en timmes bilresa från San Francisco. Du kan flyga till Los Angeles på en timme eller köra till Lake Tahoe för att åka skidor på mindre än 4 timmars bilresa. Yosemite National Park- med sina spektakulära rockformationer, vandringsleder och vattenfall, ligger också inom 4 timmars bilresa.

Tycker du att University of California - Berkeley låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt