University of California - San Diego

Ansök till University of California, San Diego

Ansökan till University of California, San Diego

Vad krävs om du är intresserad av att ansöka till University of California, San Diego (UCSD)? KILROY är universitetets officiella representant i Sverige och vi hjälper dig med hela din ansökningsprocess till att du är i Kalifornien!

Antagningskrav vid University of California, San Diego

För Study Abroad-studenter krävs betyg över medel för att bli antagna till UC San Diego. Beroende på ditt val av studier och dina betyg i engelska kan du behöva ta ett språktest i engelska (TOEFL eller IELTS). 

UCSD är ett populärt universitet och studenterna här kan förvänta sig ett ganska högt tempo i de dagliga studierna. UCSD är ett väldigt bra universitet med ett fantastiskt läge, som student här har du något att se fram emot.  

Antagningskraven varierar beroende på vilka kurser och program du söker till. Hör därför av dig till våra studievägledare så får den information du behöver. De har även koll på stipendier UCSD erbjuder internationella studenter.

När är det dags att ansöka till University of California, San Diego?

Deadline för ansökningar vid University of California, San Diego är mellan tre och fem månader före kursstart, beroende på val av studier. Vi rekommenderar alltid att du söker i god tid, hör av dig till oss så får du mer information. 

Tycker du att University of California - San Diego låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt