RMIT Vietnam

RMIT Vietnam campus

Studentlivet på RMIT Vietnam

RMIT Vietnam har två olika campus, Saigon South Campus och Hanoi Campus. Saigon South Campus ligger i Distrikt 7 i Ho Chi Minh City och Hanoi Campus är en flervåningsbyggnad som ligger precis vid Ngoc Kan-sjön.

Saigon South Campus

RMIT Vietnams Saigon South Campus är en specialbyggd, nutida undervisnings-lokal med internationell standard. Huvudbyggnaden på campus – AB1 – är en femvånings-byggnad med trådlös teknologi, som gör att studenterna kan komma åt akademisk information var de än är. Fritids- och eventkomplexet har ett brett utbud av fritidsaktiviteter som ger studenterna möjlighet att utöka sina färdigheter och socialisera sig utanför klassrummet.

Studentaktiviteter inkluderar bland annat ”sociala klubbar” och idrottsgrupper så som fotbolls- och basketslag. Det erbjuds klasser inom yoga, aikido, klassisk och modern dans. Vissa studenter har bildat sina egna klubbar utefter deras egna sociala behov, exempelvis inom business och engelska.

En annan byggnad på campuset är AB2, som har studiefaciliteter för över 4,000 studenter och flera moderna matställen där de erbjuder vietnamesisk och västerländsk mat.

Hanoi campus

RMIT Vietnam i Hanoi har fått nya lokaler i Handi Resco-byggnaden som ligger precis vid en av Hanois mest pittoreska sjöar.

Det nya campus-området är inrett med det senaste inom undervisningsfaciliteter, de använder multimedia-teknologi och andra innovativa verktyg som tillåter mindre grupper att lära sig saker i en personlig och gemensam omgivning.

Även Hanoi Campus har olika sportaktiviteter och sociala grupper som är tillgängliga för dess studenter. Campuset öppnade år 2004 och har runt 1200 studenter.

Boende

På Saigon South Campus finns det boende till runt 100 studenter och det varierar från studiolägenheter för en person till att dela med flera personer. Alla rummen är utrustade med safety box och trådlös anslutning till universitetets internet. På campuset i Hanoi finns det inga möjligheter att bo på campus, men deras student support team och internationella avdelning hjälper studenterna att hitta boende.

Tycker du att RMIT Vietnam låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt