Hospitality Management

Studera Hospitality Management utomlands med KILROY education | Studera filosofi i USA, Australien, Kanada, Kina, Dubai, Japan eller Nya Zeeland

Studera Hospitality Management utomlands

Studier i Hospitality Management är i grunden nästan alltid en Bachelor of Bussines. En sådan utbildning förbereder dig för en internationell karriär inom Business men med en specifik inriktning mot bland annat hotell, restaurang, resebranschen, event, men även en mängd andra positioner inom turismnäringen.

Drömmer du om en internationell karriär där hela världen är en potentiell arbetsplats? Tycker du om att arbeta med människor och vill arbeta inom ett serviceyrke?  Då vore kanske en examen i Business med specifik inriktning mot Hospitality Management något för dig! Sök utbildning genom att expandera listan nedan. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Studera Hospitality Management utomlands

Vid år 2018 förväntas det finnas 300 miljoner arbeten inom res- och turismbranschen som även är den snabbast växande branschen i världen. Hospitality studier inkluderar självklart hotell och restaurang men även otroligt mycket mer. Det är en Management utbildning som kan leda till drömjobb inom alla turismnäringens områden.

KILROY samarbetar med några av de absolut högst rankade skolorna i världen som erbjuder en Business utbildning inriktad mot Hospitality. Kvalitén på studier och nätverk inom turismnäringen ger studenterna allt som krävs för en internationell karriär med ledarpositioner inom några av världens mest spännande företag. En av de ledande och mest populära skolorna inom Hospitality Management är The Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai. 

Vill du ha hjälp med att hitta just den utbildningen och skolan som passar dig bäst så hjälper vi dig. Vi kan erbjuda många olika alternativ både på studier och skola. Kontakta oss på KILROY.

Vill du ha mer information om Hospitality Management?
Kontakta oss
Kontakt