Marknadsföring

Studera marknadsföring utomlands

Studera marknadsföring utomlands

Är du nyfiken på att studera marknadsföring utomlands, och skulle vilja jobba med att kommunicera samt positionera varumärken, utveckla reklamkampanjer eller uppfinna och skapa nya distributionskanaler?

Har du någonsin undrat vad som gör att människor väljer vissa varumärken framför andra? Marknadsföring är en av de viktigaste funktionerna i ett framgångsrikt företag. Med hård konkurrens både nationellt och internationellt, är det viktigare än någonsin för företag att stå ut från konkurrenterna. 

Inom marknadsföring får du jobba med olika aktiviteter med syfte att gynna försäljning av produkter eller tjänster. Det kan vara genom reklam, PR, mässor, events med mera. I rollen som marknadsförare handlar det mycket om att förstå konsumenternas behov och hur konsumenterna fattar beslut.

Inom marknadsföring värderas ofta internationell erfarenhet högt
Studera marknadsföring utomlands

Genom att studera marknadsföring får du lära dig att förstå konsumenternas beteende och hur marknadsföring fungerar. De flesta studier i marknadsföring ger dig en introduktion till säljledning och ekonomi. Välkommen att kontakta KILROY för mer information om marknadsföringsutbildningar där du vill studera. 

Du kan studera marknadsföring utomlands genom ett Study abroad-program under en eller två terminer, eller välja att ta hela din bachelor- eller masterexamen utomlands. 

Marknadsföring har olika inriktningar och kurser utomlands kan t.ex. vara:  

  • Brand Management
  • Internet Marketing
  • Marketing Communication
  • Marketing Principles
  • Consumer Behaviour

Studera marknadsföring utomlands och få internationell erfarenhet
Inom marknadsföring tas kunskap och insikt från andra discipliner som psykologi, sociologi och ekonomi. En utbildning i marknadsföring ger dig teoretiska kunskaper och verktyg så att du kan förbättra marknadsföringen i praktiken. Efter studierna kan du bl.a. jobba som marknadskoordinator, marknadschef eller t.ex. forskare.  

Det här gör vi för att din utlandsvistelse ska bli riktigt bra: 

  • Ger dig professionell vägledning och guidning för att se till att du hamnar på rätt universitet och utbildning för dig.
  • Du får hjälp med allt kring dina utlandsstudier. Från flygbiljetter till hjälp med ansökan, intervjutips och boende.
  • Vi bjuder på det det förmånliga & eftertraktade internationella studentkortet med mängder av rabatter och erbjudanden världen över. 
  • 5 % rabatt när du vill beställa din rese- & studieförsäkring. Försäkringar låter förvisso tråkigt, men utan en försäkring när det behövs kan din kostnad bli så stor att du tvingas strypa kontot. Vi guidar dig i försäkringsdjungeln och ger dig 5 % rabatt på vår mest förmåneliga och prisvärda studentförsäkring med Gouda. 
  • För att underlätta för dig så att du kan fokusera på din ansökan och annat kring din flytt tar vi vid önskemål hand om bokning av flygbiljetter. Vi har förmånliga studentpriser för dig, och för dina familjemedlemmar och vänner som önskar komma att hälsa på dig under studietiden. 
Hjälp mig hitta rätt utbildning Jag vill få rådgivning & säkra min framtid


Sök relevanta universitet utomlands inom marknadsföring genom att expandera listan längre ned på sidan

Vill du ha mer information om Marknadsföring?
Kontakta oss
Kontakt