Fysioterapeut/sjukgymnastik

Studera fysioterapeut/sjukgymnastik utomlands

Studera till fysioterapeut utomlands

Som fysioterapeut, eller sjukgymnast som det tidigare hette, tränar du med och lägger upp långsiktiga träningsprogram till människor i alla åldrar och med olika skadeorsaker, allt från idrottsskador till bilolyckor. Studera till fysioterapeut/sjukgymnast utomlands med KILROY!

Alla behöver träning och fysisk aktivitet vilket gör att du som fysioterapeut/sjukgymnast kan ha alla möjliga arbetsplatser, på till exempel sjukhus, vårdcentraler, rehabiliteringscenter, företagshäslovård, idrottskliniker, privata mottaningar eller inom utbildning och forskning.

Studera till fysioterapeut/sjukgymnast utomlands

Som fysioterapeut/sjukgymnast hjälper du människor att stärka och ta hand om sina kroppar. När du studerar till fysioterapeut/sjukgymnast utomlands lär du dig till exempel att göra lederna mer flexibla, minska smärta och ge dina patienter övningar och egna verktyg.

KILROY samarbetar med universitet och college som erbjuder utbildningar inom fysioterapeut/sjukgymnastik i England, USA, Australien och på Nya Zeeland. Vi hjälper dig och erbjuder kostnadsfri studierådgivning. Få svar på alla dina funderingar som rör utlandsstudier samt hjälp med din ansökan och allt praktiskt för att komma iväg och studera utomlands. Varmt välkommen att ta nästa steg och kontakta KILROY!

Se relevanta universitet där du kan studera till fysioterapeut/sjukgymnast utomlands genom att expandera i listan nedan:

Vill du ha mer information om Fysioterapeut/sjukgymnastik?
Kontakta oss
Kontakt