Hotell, Turism, Event

Studera hotell, turism, event utomlands

Studera Hospitality & Turism utomlands

Studier i Hospitality Management förbereder dig för en internationell karriär inom en rad olika turistinriktade områden såsom hotell, restaurang, resebranschen, event, men även en mängd andra positioner inom turismnäringen.

Drömmer du om en internationell karriär där hela världen är en potentiell arbetsplats? Tycker du om att arbeta med människor och vill arbeta inom ett service yrke?  Då är studier i Hospitality Management något för dig! Vid år 2018 förväntas det finnas 300 miljoner arbeten inom res- och turismbranschen som även är den snabbast växande branschen i världen.

Studera Hospitality utomlands

Studier inom Hospitality inkluderar självklart hotell och restaurang men även otroligt mycket mer. Det är en Management utbildning som kan leda till drömjobb inom alla turismnäringens områden. KILROY samarbetar med några av de absolut högst rankade skolorna i världen inom Hospitality. 

Utbildningarna erbjuder huvudsakligen en Bachelor inom Hospitality Management, men på de allra flesta utbildningarna ingår även Business i programmet. Vi garanterar att detta gör dig till en het kandidat på arbetsmarknaden. Vill du ha hjälp med att hitta just den utbildningen och skolan som passar dig bäst så hjälper vi dig. Vi kan erbjuda många olika alternativ både på studier och skola..  Fler skolor erbjuder studier inom Hospitality. För mer information om dessa, kontakta oss på KILROY

Vill du ha mer information om Hotell, Turism, Event?
Kontakta oss
Kontakt