Event Management

Studera Event Management utomlands med KILROY education

Studera Event Management utomlands

Är du intresserad av att studera en Bachelor eller en Master inom Event Management? Event Management omfattar flera större yrkesområden såsom MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions), festivaler och festligheter inom kultur, konst och nöje, sport events, och destination tourism branding.

Studera Event Management utomlands - ha hela världen som arbetsplats

Med en utbildning i Event Management kan du arrangera alltifrån bröllop till politiska event, du kan organisera festivaler eller sportevenemang. Drömmer du kanske om att planera en stor modevisning eller att få hålla i en världscuptävling i sporten du brinner för? Då är Event Management något för dig! Programmet är en Bachelor of Business i grunden och den ger dig därför en mycket konkurrenskraftig utbildning inom bland annat marknadsföring, ekonomi och ledarskap, med stor inriktning mot Event Management.

Var du kan studera Event Management utomlands

Du kan studera kurser i Event Management på flera av våra universitet runt om i världen, såsom Auckland University of Technology, University of Technology Sydney och La Trobe.

Om du vill veta mer om om att studera Event Management utomlands - kontakta KILROY! Expandera listan nedan för att se alla universitet du kan välja mellan för att studera Event Management utomlands: 

Vill du ha mer information om Event Management?
Kontakta oss
Kontakt