Hotel Management

Studera Hotel Management utomlands med KILROY

Studera Hotel Management utomlands

Är du intresserad av att studera en Bachelor eller en Master inom Hotel Management? Hotel Management omfattar självklart hotell, men ger dig även en bred utbildning i vad som brukar benämnas som Hospitality. Inom detta begrepp hittar man alla yrkesgrupper som omfattar service och resa, d.v.s. jobb inom turismnäringen.

Studerat Hotel Management utomlands & hitta drömjobbet

Med en utbildning i Hotel Management kan du t.ex. arbeta på flera olika ledarpositioner inom ett hotell eller en resort. Du kan arbeta inom ett resesällskap eller ett kryssningsfartyg. Drömmer du kanske om att driva ett eget hotell eller att få resa runt jorden och kontraktera hotell för ett reseföretag? Då är Hotel Management något för dig!

Bachelor of Business i grunden

Programmet är en Bachelor of Business i grunden och den ger dig därför en mycket konkurrenskraftig utbildning inom bland annat marknadsföring, ekonomi och ledarskap, med stor inriktning mot Hotel Management. 

Var du kan studera Hotel Management utomlands

Hotel- och Hospitality Management finns att läsa på ett flertal av KILROY´s utvalda skolor. En av våra samarbetsskolor som fokuserar helt och hållet på utbildningar inom dessa områden är The Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai. Emirates Academy är en av världens bästa inom sitt slag och de har ett imponerande kontaktnät med industrin, vilket ger dig som alumni möjligheten till toppjobb dina studier. För mer information om Hotel Management, kontakta KILROY!

Vill du ha mer information om Hotel Management?
Kontakta oss
Kontakt