Konst, Design, Arkitektur

Studera konst, design eller arkitektur utomlands

Studera konst, design, arkitektur utomlands

Genom att studera konst, design, arkitektur utomlands har du en stor chans att få använda din kreativa förmåga på arbetsmarknaden.

Oavsett om din passion är fotografi, design, arkitektur, grafisk design eller mode, så är framtiden din. Vad sägs om att läsa 3D-animering i Nya Zeeland eller fotografering i Melbourne? Möjligheterna är oändliga, och det är bara några exempel på ämnesområden och studier som vi kan erbjuda dig.

Hittar du inte just det ämne du är intresserad av? Ingen fara, kontakta oss på KILROY education så hjälper vi dig, vi kan erbjuda många fler ämnen än de som presenteras här. I listan nedan ser du alla universitet du kan välja mellan för att studera konst, design eller arkitektur utomlands.

Det här gör vi för att din utlandsvistelse ska bli riktigt bra: 

  • Ger dig professionell vägledning och guidning för att se till att du hamnar på rätt universitet och utbildning för dig.
  • Du får hjälp med allt kring dina utlandsstudier. Från flygbiljetter till hjälp med ansökan, intervjutips och boende.
  • Vi bjuder på det det förmånliga & eftertraktade internationella studentkortet med mängder av rabatter och erbjudanden världen över. 
  • 5 % rabatt när du vill beställa din rese- & studieförsäkring. Försäkringar låter förvisso tråkigt, men utan en försäkring när det behövs kan din kostnad bli så stor att du tvingas strypa kontot. Vi guidar dig i försäkringsdjungeln och ger dig 5 % rabatt på vår mest förmåneliga och prisvärda studentförsäkring med Gouda (fram till 31 december 2016). 
  • För att underlätta för dig så att du kan fokusera på din ansökan och annat kring din flytt tar vi vid önskemål hand om bokning av flygbiljetter. Vi har förmånliga studentpriser för dig, och för dina familjemedlemmar och vänner som önskar komma att hälsa på dig under studietiden. 
Hjälp mig hitta rätt utbildning Jag vill få rådgivning & säkra min framtid


Sök relevanta universitet utomlands inom konst, design eller arkitektur genom att expandera listan längre ned på sidan

Vill du ha mer information om Konst, Design, Arkitektur?
Kontakta oss
Kontakt