Kostnader och finansiering

Få en del av dina kostnader för studier i USA betalda genom ett idrottsstipendium
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer
Att studera på ett amerikanskt universitet kostar normalt 150 000–300 000 kr/år. Detta inkluderar skolavgift, boende, mat och böcker. Alla skolor KILROY education jobbar med är CSN-berättigade och ger ca 170 000 kr/år i lån och bidrag.

En viktig del i KILROY educations arbete är förhandlingen kring ett eventuellt stipendium. Det finns olika typer av stipendier som kan hjälpa dig finansiera dina studier.

Idrottsstipendium

Idrottsstipendium delas ut av coacherna och baseras på din idrottsliga nivå. Konkurrensen om stipendierna är hård och antalet stipendier coacherna har att dela ut beror på idrott, antalet spelare och division. Det är viktigt att du även sköter dina studier för att behålla eller öka ditt stipendium till kommande år. 

Akademiska stipendier

Det finns även möjlighet till akademiskt stipendium som baseras på dina gymnasiebetyg och SAT/ACT. Vissa universitet har även specifika stipendier för internationella studenter.

 

Kontakta en College Sports Consultant
Fyll i en intresseanmälan
Contact