Studera utomlands

Du har kanske redan börjat fundera på vilken typ av utbildning du skulle vilja ha när du studerar utomlands? Eller studerar du redan vid ett svenskt universitet eller högskola och är ute efter att spetsa ditt CV med 1-2 terminer utomlands? Oavsett var du står så brukar nästa fråga ofta bli: När, var eller framförallt hur går jag vidare? Detta leder ofta till en hel rad andra frågor kring finansiering, ansökan, visum, stipendier och antagningskrav för att studera utomlands. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig!

 

Hur kan KILROY hjälpa dig?

Hur kan KILROY hjälpa dig?
KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning. Vi hjälper dig med ansökan, studiemedel, ger dig stipendieinformation, visum och att hitta ett boende. Alla våra studievägledare har självklart själva studerat utomlands.
Kontakta KILROY Boka studierådgivning!

Var kan jag studera?

Var kan jag studera?
KILROY samarbetar med universitet i: USA, Australien, Nya Zeeland, Kina, Dubai, England och Thailand. Våra partneruniversitet håller en hög akademisk standard och all undervisning sker på engelska.
Kontakta KILROY Se alla universitet!

Vad kan jag studera?

Vad kan jag studera?
Du kan läsa en fullständig Bachelor-examen eller ett Masterprogram utomlands. Du kan också välja att studera en enstaka termin som en del av din utbildning i Sverige. Våra partneruniversitet erbjuder ett brett utbud av utbildningar.
Kontakta KILROY Hitta din utbildning!

Vad kostar det att studera utomlands?

Vad kostar det att studera utomlands?
Hur skiljer sig terminskostnaderna? Hur mycket måste jag avsätta för levnadskostnader? Hur mycket pengar får man låna av CSN och hur går man tillväga för att söka stipendier? KILROYs studierådgivare svarar på dina frågor.
Kontakta KILROY Finansiering av studier

Studenter berättar

Studenter berättar
Hur är det egentligen att studera utomlands? Vi har pratat med några av våra fantastiska studenter som gärna delar med sig av sina erfarenheter!
Läs studentberättelser Se videoberättelser
Contact