Praktik utomlands

KILROY hjälper dig att hitta en praktikplats utomlands
KILROY samarbetar med några av de bästa praktikorganisationerna i världen. Vi kan hjälpa dig att ordna en praktikplats som kommer att ge dig värdefull erfarenhet till din framtida karriär samt minnen för livet!

Internationell praktik ger dig möjligheten att uppleva en annan kultur samt få en djupare förståelse för den på ett spännande sätt. En sådan upplevelse kan vara till stor nytta för dig i din framtida karriär.

KILROY samarbetar med några av de bästa praktikorganisationerna i världen. Vi kan hjälpa dig att ordna en praktikplats som kommer att ge dig värdefull erfarenhet till din framtida karriär samt minnen för livet!

Oavsett om du vill arbeta på ett barnhem i Peking eller göra praktik i San Francisco med marknadsföring inom eftertraktade sportvärlden, finns vi här för att ge dig nödvändig information, tips och tricks samt den hjälp som du behöver för att förbereda dig inför ditt äventyr utomlands!

Hur fungerar en praktik?

En praktikant söker erfarenhet ute i verkliga världen genom att utforska eller få de relevanta kunskaper och färdigheter som krävs för att göra karriär inom ett visst område.

  • Praktikperioder är relativt korta generellt. Du fokuserar huvudsakligen på att skaffa erfarenhet genom dina arbetsuppgifter och att tillämpa din akademiska utbildning i en riktig arbetsmiljö.
  • Använd praktik för att avgöra om du har ett genuint intresse inom området
  • Ett utmärkt sätt att börja lära känna viktiga kontakter som gör att du kan utveckla ett stark professionellt nätverk
  • Du har en handledare som tilldelar dig specifika uppgifter, ger handledning och utvärderar ditt arbete i sin helhet
  • En praktikplats fungerar i allmänhet som ett utbyte av tjänster och erfarenheter mellan dig och företaget du gör din praktik på
  • Ditt universitet eller din högskola kan vara villiga att ge dig akademiska poäng för praktiken och du kan då söka studiemedel från CSN för din praktikperiod
  • Vanligtvis är praktik för högskole- och universitetsstudenter, nyutexaminerade eller vuxna som är intresserade av att pröva en ny karriär
  • Många arbetsgivare använder praktikplatser som ett sätt att lära upp och utvärdera framtida medarbetare 
Contact