Praktik i USA

Gör praktik i USA! Det är en unik chans för studerande, nyutexaminerade eller personer med lång erfarenhet inom en viss bransch, att utforska USA och få värdefull erfarenhet. Praktisera på ett designföretag i New York eller ett hotell i Kalifornien - det kommer att ge dig minnen för livet och lyfta ditt CV.

KILROY erbjuder hjälp på alla nivåer genom din ansökan; från sponsring ditt visum till att hitta en praktikplats. Det kan vara allt från ett mindre företag i Kalifornien till de mest attraktiva företagen på Manhattan. Det är upp till dig vad du vill att vi hjälper dig med.

Nedan är de olika möjligheterna för att göra praktik i USA;

Jag har redan en praktikplats och behöver hjälp med ett visum för praktik

Om du redan har arrangerat en egen praktikplats, kan KILROY hjälpa dig att ordna det visum du behöver. Vi samarbetar tillsammans med välkända officiella visumsponsorer och vi hjälper dig med hela processen, vilket gör det enklare och snabbare för dig att få ditt visum.

Läs mer om J1 visa för praktik i USA

Hitta din egen praktikplats

Detta kräver att du är driven och envis, men är det mest kostnadseffektiva alternativet och det ger dig de bästa förutsättningarna att förhandla någon form av ersättning från företaget du kommer att praktisera på. Du hittar din egen praktikplats och vi sponsrar ditt visum och hjälper dig med det administrativa arbetet och försäkringar.

*Observera att du inte kan få ett visum för praktik i USA utan en officiell sponsor (din värd organisation kan inte ta på sig detta). KILROY samarbetar med välkända officiella visumsponsorer i USA.

Läs mer om att hitta din egna praktikplats i USA

Hjälp att hitta praktikplats

Vi hjälper dig med praktikplatsen, men du bestämmer var du vill åka, hur länge du vill praktisera och var du vill bo. Vi kan hjälpa sökande med placeringar i hela USA genom vårt stora nätverk av kontakter. Du kommer att placeras grundat på din bransch, erfarenhet och dina önskemål. Främsta områdena är New York och Kalifornien.

Läs mer om att få hjälp att hitta praktikplats i USA

Exklusivt praktikprogram

Gör praktik hos de mest eftertraktade arbetsgivarna i USA på de mest attraktiva platserna som New York, Los Angeles, Chicago, etc.

Dessa program har bestämda datum och inkluderar allt från praktikplats och boende till en agenda med mat, utflykter transporter, etc. Vi kan hjälpa dig med praktikplatser på de mest attraktiva företagen i USA och du kommer att praktisera där andra drömmer om att jobba. Programmen går vanligen under våren (januari till april) och sommaren (juni till juli). 

Läs mer om att få hjälp att hitta ett fullständigt praktikprogram

Contact