Kostnader och finansiering

Få en överblick över kostnaderna och hur du ska finaisera dem när du planerar för studier utomlands
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer
Hur du ska finansiera dina studier utomlands kanske är en av dina viktigaste frågor när du funderar på att studera utomlands.

Du kan få hjälp med att finansiera dina studier utomlands med lån och bidrag i form av studiemedel från CSN och genom privata fonder och stiftelser . Dessutom kan en del av våra partneruniversitet erbjuda akademiska stipendier för internationella studenter. 

Dina levnadskostnader i ditt nya land kan bli mycket billigare än vad du är van vid hemifrån. Att ta ett extrajobb på plats kan också hjälpa din ekonomi. Vi rekommenderar att du har tillräckligt med pengar för att överleva den första terminen utan extrajobb så att du har tillräckligt med tid att vänja dig vid arbetsbelastningen och universitet. Vissa av våra studenter föredrar att åka hem över sommarlovet och arbeta upp besparingar att sedan ta med sig tillbaka när terminen utomlands börjar.

Contact