Curtin University

Ansökan till Curtin University

Ansökan till Curtin University

Curtin University har löpande antagning. Om du är intresserad av denna skola kommer KILROYs studievägledare besvara dina frågor och hjälpa dig med hela ansökningsprocessen.

Antagningskrav vid Curtin University?

Vanligtvis har Curtin relativt höga antagningskrav, även vad gäller dina engelskkunskaper. Om du har minst VG i engelska A och B, så uppfyller du skolans engelskkrav. I annat fall gäller 6.5 (med minst 6.0 på varje delprov) på IELTS alternativt 90 (med minst 24 på writing) på TOEFL. Observera att du måste ha läst på en svensk högskola minst ett år för att söka ett Study Abroad-program (dvs. fristående kurser under en till två terminer) på Curtin University.

När borde jag ansöka till Curtin University?

Läsåret vid Curtin University är indelat i två terminer, den ena börjar i februari och den andra i juli. Curtin har löpande antagning och vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt.

Kursavgifterna på Cutin varierar beroende på studienivå och ämne. Våra studierådgivare ger dig gärna information om kursavgifter på de kurser som du intresserar dig för. De kan även svara på andra frågor om livet som student i Perth och på Curtin – tveka inte att kontakta oss för att få svar på dina frågor. KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning. Som svensk är det tillåtet att jobba halvtid vid sidan av sina studier i Australien.

Kontakta KILROY education för mer information och ansökningshandlingar.

 

Vill du ha mer information om Curtin University?
Kontakta oss
Contact