La Trobe University

La Trobe University ligger i härliga Melbourne. På fritiden finns det massor av mysiga cafeér att hänga på med dina nyvunna vänner!
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på La Trobe University

Du kommer garanterat att få en spännande och lärorik studietid på La Trobe University (LTU) och Melbourne i södra Australien. LTU är speciellt kända för att ta väl hand om sina internationella studenter. Läs mer!

Varför studera här?

La Trobe University är ett stort universitet och rankas som ett av de tio bästa universiteten i Australien. Undervisningen håller hög standard och utbildningarna anpassas efter behoven som efterfrågas i näringslivet. La Trobe University är också känt för sina vackra campusområden och att man har ett av de ledande universitetsbiblioteken i hela Australien. Som internationell student kommer du att tas väl om hand och du kan verkligen se fram emot en spännande studietid här!

Universitetets hemsida: La Trobe University

 

Kontakta oss för mer information om La Trobe University
Kontakta oss
Contact