Macquarie University

Macquarie University är känt för sina innovativa metoder för lärande!
 

Studera på Macquarie University

Macquarie University anses vara ett av Australiens ledande universitet och känt för sina innovativa metoder för lärande men också för sin flexibilitet och bredd. Macquaries campus är rymliga, med stora grönområden och en skön avslappnad atmosfär! Studera på Macquarie University med KILROY education!

Varför studera här?

Macquarie University (MU) grundades 1964, med målsättningen att utforska helt nya former för lärande, forskning och teknik. Macquarie kallas ofta "Australias Innovative University" och lägger stort fokus på att förbereda sina studenter inför arbetslivet. Universitet bedriver forskning i världsklass, men har också fokus på praktiskt lärande. Med ett stort nätverk av praktikplatser inom olika branscher, finns det goda möjligheter att få arbetslivserfarenhet. Universitetet är omgivet av stora parker och runt hörnet väntar en spännande och pulserande storstad.

Akademiska rykte

Macquarie rankas bland världens 200 bästa universitet av "The Times Higher Education Supplement" (2007). Universitetets MBA-program rankas som det bästa i Australien, som nr 40 i Asien och Stillahavsområdet, och bland de 100 bästa i världen enligt "Economist Intellegence Unit" (2007).

Universitetets hemsida: Macquarie University

 

Vill du ha mer information om Macquarie University?
Kontakta oss
Contact