Macquarie University

Macquarie University är känt för sina innovativa metoder för lärande!
 

Studera på Macquarie University

Macquarie University anses vara ett av Australiens ledande universitet och känt för sina innovativa metoder för lärande men också för sin flexibilitet och bredd. Macquaries campus är rymliga, med stora grönområden och en skön avslappnad atmosfär! Studera på Macquarie University med KILROY education!

Varför studera här?

Macquarie University (MU) grundades 1964, med målsättningen att utforska helt nya former för lärande, forskning och teknik. Macquarie kallas ofta "Australia's Innovative University" och lägger stort fokus på att förbereda sina studenter inför arbetslivet. Universitet bedriver forskning i världsklass, men har också fokus på praktiskt lärande. Med ett stort nätverk av praktikplatser inom olika branscher finns det goda möjligheter att få arbetslivserfarenhet. Universitetet är omgivet av stora parker och runt hörnet väntar en spännande och pulserande storstad.

Akademiska rykte

Macquarie rankas "among the top 2 percent of universities in the world" av "Academic Ranking of World Universities, 2014", och universitetets MBA-program rankas som det bästa i Australien och som nr 68 i världen enligt "Financial Times" (2015).

Universitetets hemsida: Macquarie University

 

Tycker du att Macquarie University låter intressant?
Kontakta oss
Contact