Monash University

På Monash University pluggar du tillsammans med 55 000 andra studenter
 

Studera på Monash University

Monash University i Melbourne är Australiens största universitet med 55 000 studenter. Monash erbjuder ett enormt urval av ämnen och tillhör det prestigefyllda Group of Eight, ett nätverk för de främsta universiteten i Australien. Dessutom är Melbourne är en spännande storstad med nöjen, shopping och uteliv! Studera på Monash University med KILROY education!

Det mycket prestigefulla Monash University har ett enormt urval av ämnen och inriktningar. Här erbjuds allt ifrån Business, Law, Education, Engineering, Science och Medicine till Information Technology, Design och Media and Communication. Du kan läsa en hel utbildning på grund- eller Masternivå eller, om du redan är student på svensk högskola, fristående kurser inom Study Abroad-programmet.

Varför studera på Monash University?

Som student på Monash University får du ett stort och internationellt nätverk och kontakt med Australiens allra bästa lärare och forskare. Såväl undervisning, forskning som studentservice håller världsklass! Följ Karin en av våra bloggare under hennes studietid på Monash University!

Akademiskt omdöme

Tillhör det prestigefyllda Group of Eight, ett nätverk för de främsta universiteten i Australien. Monash businessfakultet är ackrediterad av både Association of MBAs och EQUIS.

Universitetets hemsida: Monash University

 

Vill du ha mer information om Monash University?
Kontakta oss
Contact