RMIT University

En av alla byggnader på RMIT University campus
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på RMIT University

Royal Melbourne Institute of Technology ligger i hjärtat av Melbourne. Universitetet har ett utmärkt internationellt rykte och erbjuder många olika utbildningar.

Varför studera på RMIT University?

RMIT University är en av Australiens ledande utbildningsinstitutioner. Universitetet grundades 1887 och har sedan dess blivit en av de största i Australien och har ett världsomspännande rykte inom teknisk utbildning och forskning.

De erkända utbildningarna vid universitetet ger eleverna goda förberedelser inför arbetslivet och ett försprång i arbetsmarknaden. Universitetets centrala läge erbjuder många alternativ när det kommer till både nöjen, shopping och aktiviteter, plus goda kommunikationer.

Akademiskt rykte

RMIT har ett utmärkt internationell rykte för sin utveckling av arbetsrelaterade utbildningar samt höga kvalitet på forskning, samt engagemang i bransch och samhälle.

Specialiteter

Bland annat pilotutbildningar, arkitektur, konstruktion och stadsplanering, konst och design, IT, pedagogik, teknik, hälsa, samhällskunskap, humaniora och matematik.

Fakta

Antal studenter: 58 000
Antal internationella studenter: 8000

Kontakta gärna KILROY education om du har frågor eller vill söka. KILROY education hjälper dig att söka och ger dig vägledning. Vår kunskap är din trygghet!

Universitetets hemsida: Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT)

 

Kontakta oss för mer information om RMIT University
Kontakta oss
Contact