RMIT University

En av alla byggnader på RMIT University campus
 

Studera på RMIT University

Royal Melbourne Institute of Technology ligger i hjärtat av Melbourne. Universitetet har ett utmärkt internationellt rykte och erbjuder många olika utbildningar.

Varför studera på RMIT University?

RMIT University är en av Australiens ledande utbildningsinstitutioner. Universitetet grundades 1887 och har sedan dess blivit en av de största i Australien och har ett världsomspännande rykte inom teknisk utbildning och forskning.

De erkända utbildningarna vid universitetet ger eleverna goda förberedelser inför arbetslivet och ett försprång i arbetsmarknaden. Universitetets centrala läge erbjuder många alternativ när det kommer till både nöjen, shopping och aktiviteter, plus goda kommunikationer.

Akademiskt rykte

RMIT har ett utmärkt internationell rykte för sin utveckling av arbetsrelaterade utbildningar samt höga kvalitet på forskning, samt engagemang i bransch och samhälle.

Specialiteter

Bland annat pilotutbildningar, arkitektur, konstruktion och stadsplanering, konst och design, IT, pedagogik, teknik, hälsa, samhällskunskap, humaniora och matematik.

Fakta

Antal studenter: 58 000
Antal internationella studenter: 8000

Kontakta gärna KILROY education om du har frågor eller vill söka. KILROY education hjälper dig att söka och ger dig vägledning. Vår kunskap är din trygghet!

Universitetets hemsida: Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT)

 

Tycker du att RMIT University låter intressant?
Kontakta oss
Contact